Sobre mi

Vaig néixer el febrer de 1984 a Blanes, tranquil poble de pescadors situat al punt més meridional de la Costa Brava, Catalunya.

De ben petit em va interessar poder explicar les coses amb imatges, pintava, dibuixava... De més gran, amb una colla d'amics seguíem el Mundial de Ral•lis (WRC) pels diferents països on competien, allà vaig poder observar amb atenció el treball professional dels fotògrafs que el documentaven.

També, acompanyant el meu pare, arquitecte, en els seus viatges professionals vaig conèixer la fotografia d'arquitectura i interiorisme.

Podria dir que aquests són els motius detonants per començar a estudiar i introduir-me en el món de la fotografia professional.

Vaig estudiar fotografia del 2005 al 2009 a l' Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) a Barcelona i especialitzar en Arquitectura i interiorisme, Bodegó publicitari i Postproducció digital d'imatges.

Acabats els meus estudis i coneixedor de la creixent importància d'internet, vaig decidir completar i ampliar la meva formació artística a l'Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques (ESPAI) a Barcelona, un curs de formació orientat al disseny gràfic i el desenvolupament web de 2009 fins al 2011.

Durant dos anys vaig tenir l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits a l'empresa Beverly Hills Edicions SLU i paral•lelament a Blanes, vaig treballar per diferents empreses dedicades al turisme, fotografiant els diferents allotjaments i instal•lacions per renovar els seus catàlegs i imatges de les seves pàgines web.

Des de la tardor de 2013 visc a Alemanya, afincat a Freiburg im Breisgau, on he cursat diversos estudis per millorar els meus coneixements d'alemany (nivell B1 +) i desenvolupar la meva vocació de fotògraf i dissenyador web aquí a Alemanya.